Service op hoog niveau

De Olijfboomspecialist kan de door u aangeschafte mediterrane boom in geheel Europa leveren en plaatsen. Wij plaatsen mediterrane bomen met speciale substraten en grondstoffen waardoor een optimale groei van de boom wordt gerealiseerd.

 

 

Jaarlijks onderhoud voor uw mediterrane boom

Ook voor nazorg van uw aangeschafte olijfboom , vijgenboom , granaatappelboom of andersoortige mediterrane boom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw aanschafte boom in onze najaars onderhoudsronde meenemen zodat uw boom het best bijgevoed, behandeld en beschermd is tegen de weersinvloeden van alle seizoenen. De kosten hiervoor bedragen enkel EUR 37,95 per jaar in de  gehele BeNeLux! Zo zorgen wij ervoor dat uw boom er niet alleen vandaag, maar ook over tientallen jaren goed bijstaat.

 

Veel van onze bomen kunt u ook makkelijk zelf planten! Bekijk onderstaande video's voor handige plantinstructies:

Mediterrane bomen:

Groenblijvende hoogstam en leibomen:

 

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze service diensten, neem dan vrijblijvend contact op met onze service afdeling. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer en via onderstaand email adres.

 

Service:0031 478 642013

[email protected]

 

 

Speciaal voor u geselecteerd in Zuid-Europa

Bekijk hier een film over onze unieke werkwijze. Van het selecteren van mediterrane bomen tot de professionele plaatsing bij onze klanten. Gegarandeerde kwaliteit en service.

 

Bekijk onze vestiging in Overloon

Bekijk hier een film van onze prachtige olijfbomen en mediterrane bomen bij onze vestiging in Overloon.

 

Bekijk onderstaande video voor de plaatsing van een 8000kg zware en 11m hoge olijfboom!

 

Garantie

De Olijfboomspecialist geeft standaard 1 jaar garantie op mediterrane bomen. Uitgebreidere garantie tot en met 5 jaar mogelijk in combinatie met een onderhoudscontract. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Bezorging en plaatsing

Bij alle bestellingen (bij het tuincentrum van de olijfboomspecialist, per internet of telefonisch) kunnen wij de door u bestelde boom tegen een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen. Ook is het mogelijk de boom door ons op professionele wijze te laten plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

Vandaag besteld voor 14.00, morgen in huis!

Bij webshopbestellingen kunnen wij de door u gewenste boom met of zonder benodigde grondstoffen en eventueel een bijpassende plantenbak binnen 24 uur leveren!