Betaalmethodes

 Mister cash

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Belgische bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

 

Overboeking

Wanneer u kiest voor overboeking ontvangt ontvangt u een standaard e-mail met hierin de factuur incl. betaalgegevens. U kunt dan het bedrag overboeken naar onze bankrekening waarna de door u bestelde producten kunnen worden verzonden wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Voor alle bovenstaande betaalmethoden worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Rembours

Wanneer u kiest voor rembours levering kunt u het factuurbedrag contant betalen aan onze chauffeur. U dient het volledige bedrag gepast aan onze chauffeur te betalen bij levering. De extra kosten voor remboursbetaling bedragen € 20,-.