Ligustrum texanum 'Silver Star'

Ligustrum texanum 'Silver Star'

Garden Bonsai - 175/200cm hoogte


Indoor Bonsai

Bonsai is een Japans woord wat letterlijk "boom in pot"betekent. Dit wordt in de praktijk bereikt door taksnoei, wortelsnoei, kweken in kleine potten en door stengels en stammen met behulp van aluminium- of uitgegloeid koperdraad in de gewenste vorm te laten groeien. Zo kan een boom, die onder natuurlijke omstandigheden uitgroeit tot een meters hoog exemplaar, een sierlijke plant worden op kleiner formaat.

Botanicalgroup importeert indoor bonsai's rechtstreeks uit Azie. De leeftijd van deze boompjes varieert tussen de 20 en 30 jaar. Botanicalgroup importeert meerdere varianten indoor bonsai's, namelijk:

- Ficus retusa

- Carmona macrophylla

- Zelkova serrata

- Ligustrum sinensis

 

Let wel:

- De Ficus retusa de makkelijkstte onderhouden bonsai boomp (m.b.t. watergift en hoeveelheid te ontvangen licht) Wanneer u bij deze plant enkele weken vergeet te wateren, zult u dit niet aan de plant afzien.

- De andere 3 types bonsai (Carmona, Zelkova en ligustrum) zijn planten die dicht bij het raam (of andere  bron van direct daglicht) geplaatst dienen te worden, en waarvan de watergift instructie goed moet worden nageleeft omeventuele problemen voorkomen.

Een indoor bonsai is een kunstwerk opzich, en een verrijking voor de tuin. Kortom: een zeer sierlijke boom met een rijk verleden.

Lees meer

Prijs

€ 369,00

  Bestellen Contact

Zelf uw bonsai uitzoeken

Dat kan! Bezoek ons en aanschouw ons assortiment met eigen ogen!
Klik op contact voor onze openingstijden!

Ik bestel mijn bonsai online, ontvang ik dan de boom die te zien is op bovenstaande foto?

Door de grote voorraad en kwaliteitscontrole van de olijfboomspecialist ontvangt u een kwalitatief en qua uiterlijk exact gelijkende boom!