Druivenrank
  Bestellen
€ 395,00
Druivenrank

Druivenrank

20/30cm Stamomtrek hoog vertakt - Hoogte incl. pot 260cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 75cm

€ 395,00

Vitis vinifera

 

Deze druif komt van nature uit het Midden-Oosten. De Vitis vinifera kan zeer goed vorst verdragen ( -20) en hoeft dus niet beschermd te worden tijdens strenge vorstperiodes.

 

De druivenranken van de BotanicalGroup zijn voormalige productieranken met een leeftijd van 25 tot 30 jaar. Door de hoge leeftijd zijn deze ranken zeer mooi en grillig van structuur.

 

Wanneer de rank op de juiste manier word verzorgd en gesnoeid is, is het geen enkel probleem om rijpe druiven te oogsten.

 

De druivenrank houdt vooral van kleiachtige, kalkhoudende grond. In het voorjaar (maart - april) kan de druif het best bemest worden. Wanneer de Vitis vinifera wordt aangeplant kan dit het best gebeuren aan een gevelmuur op het zuiden; hier zal de druivenrank het best tot zijn recht komen.

 

De Vitis vinifera kan het best gesnoeid worden direct nadat het blad gevallen is; dit is meestal na de eerste lichte tot matige nachtvorst. De witte rassen moeten op 4 - 5 ogen worden teruggesnoeid, de blauwe rassen op 2 - 3 ogen vanaf de hoofdtakken.

 

Kortom: wanneer de druivenrank goed wordt verzorgd en er voldoende licht en warmte is kunt u uw eigen mediterrane druiven oogsten.

 

 

Lees meer

Zelf uw druivenrank uitzoeken

Dat kan! Bezoek ons en aanschouw ons assortiment met eigen ogen!
Klik op contact voor onze openingstijden!

Ik bestel mijn druivenrank online, ontvang ik dan de boom die te zien is op bovenstaande foto?

Door de grote voorraad en kwaliteitscontrole van de olijfboomspecialist ontvangt u een kwalitatief en qua uiterlijk exact gelijkende boom!